måndag 25 januari 2016

Vad som hänt sedan sist.

Hej på er! Nu är det riktigt längesen. Vad har hänt sedan sist? Jag har haft fullt upp med jobb och många roliga projekt. Det har varit en väldigt intensiv period och jag hoppas att det finns mer tid för eftertanke och nya planer nu i vår. Jag behöver det.

Jag ser att ni är många som är inne och läser trots att jag inte skrivit här på väldigt länge. Jag blir glad av att ni är nyfikna på vad som händer. Instagram har lite tagit över efter bloggandet och om du vill hitta mig där heter jag kristin.viren, väldigt fantasifullt ;) Nu när ljuset återkommer hoppas jag att det blir roligare att fota med systemkameran igen, så kanske att bloggen kan få ny uppmärksamhet. Här kommer i alla fall några glimtar av vad jag gjort:Jag har virkat små runda former och sammanfogat dem på en BH. Modell Mimmi Alexanderson, mua Christin Andersson och fotograf Tobias Walka. Jag har virkat fler porträtt i fina ulltrådar. Det här är @visalisa. 
I november ordnade Petra Orrbeck och jag en utställning som vi kallade för Textil Textur. Vi blev positivt överraskade av responsen, så många som kom! I lördags höll vi en workshop på samma tema på Fritidsagenturen i Göteborg. Vi hade 10 glada och härliga deltagare som gav allt och jobbade med en fantastisk anda hela dagen! Den 7:e februari håller vi nästa workshop på samma ställe. Det finns ett par platser kvar, mejla oss på textiltextur@gmail.com om du vill vara med. 
Och till sist vill jag berätta om att det i i torsdags släpptes ett första avsnittet av Vävpodden som Eva Gustafson och jag startat! Vi har haft otroligt roligt och lärt oss mycket om teknik nu i uppstarten... Podden har redan fått mängder av positiv respons och jättemånga har lyssnat, det är fantastiskt. Vi hoppas kunna locka fler att prova på och/eller utveckla sin vävning genom podden, kom med du också! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar