onsdag 9 november 2011

Mera handspunnet garn!

Okej, jag har fattat att ni som läser min blogg inte är så himla sugna på att läsa om att färga och spinna garn. Ni vill läsa om stickning och virkning. Men, jag tycker det är så väldigt häftigt att en sån här:


...fläta med falklandsull efter en kväll och en eftermiddag i en sån här:...kan bli en hel härva med garn! Känslan av att sticka med garn som jag har spunnit själv är makalös! Så, jag kommer nog att fortsätta terrorisera er med ulliga gulliga flätor som blir garn. Ni får stå ut helt enkelt.


Tvåtrådigt, och nu börjar jag närma mig min favorittjocklek på garn! 135 meter på 76 gram.

12 kommentarer:

 1. Ååå det är lätt att stå ut att läsa och se bilder på det du spinner när man som jag måste köpa färdigspunnet garn för att kunna sticka! Garnet ser helt underbart ut!

  SvaraRadera
 2. Visst är det svårt beroendeframkallande att spinna eget? Jag har mest problem med när jag ska hinna sticka något av allt mitt garn...

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är så fint att se egenspunnet garn. Jag är så imponerad av er som kan göra sånt vackert!

  SvaraRadera
 4. Oh, så fint det blev! Och vilken mysig rock du har!

  SvaraRadera
 5. Inte så himla sugna? Jag älskar att läsa om att du har färgat och spunnit! :D

  Däremot så blir jag ju ganska avundsjuk, men det får jag stå ut med. :)

  SvaraRadera
 6. Jag tittar och läser gärna, och kommer gärna och får en lektion någon gång när det går att hitta ett hål i almanackan :-)

  SvaraRadera
 7. Jo vi VILL läsa om det!! Det är ju roligt och härligt att se!

  SvaraRadera
 8. Jag vill visst läsa om färgning och spinnande. Det är fantastiskt! Och så enormt fint blir det! Jag har mest spunnit med slända, men är nyfiken på att testa spinnrock...

  SvaraRadera
 9. Klart vi vill läsa om vad du spinner. Och om vad du stickar med det spunna. Keep spinning!

  SvaraRadera
 10. Jag är definitivt intresserad av att läsa om att spinna och färga, det är något jag vill ge mig på i framtiden (har allt material, men ont om tid).

  SvaraRadera