tisdag 20 mars 2012

Dorotea

Tack för alla era tankar om min mönsterskrivarångest. Det glädjer mig att ni uppskattar bloggen och tycker att den inspirerar! Det är ju sticka som jag tycker är allra roligast, men näst efter det kommer det att se andra sticka och någon gång skulle jag vilja skriva ett riktigt mönster. Jag får fortsätta träna.

Nu är det dags för en ny stickning och hon heter Dorotea. Flätor i raglan"sömmarna" och en sned knäppkant tänker jag mig. Jag vill också markera midjan och det ska nog ske med flätor i midjan bak.


Provlapp tillåmed!

3 kommentarer:

  1. Snyggt! Den tanken har jag också haft, jag får ta det efter min UFO-månad.

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att du släppt mönster-ångesten, mönster ska vara roliga att göra annars så ska man inte göra dom alls. Nu vet jag att det är olika men tydliga bilder med både helhet och detaljer och så några väl valda kommentarer är bästa mönsterskolan tycker jag! Det är många "jahaaaa, sådär kan man ju göra"-blixtar som träffat mig härinne \^-^/ . Jag ser fram emot att få följa Dorotea :) .

    SvaraRadera
  3. Låter jätteskoj, den vill jag följa. själv tänker jag mig en tvåfärgad patentstickad raglantröja uppifrån och ner i bomull som nästa projekt.

    SvaraRadera