måndag 25 februari 2013

sol, stickning och sjuklingar

Först vill jag tacka alla era underbara som lämnat så fina kommentarer om min klänning. Jag blir jätteglad för att ni gillar och inspireras av vad jag gör! Ni har förgyllt min helg massor så puss på er.
 


Nå, tillbaka till verkligheten. Sol, stickning och sjuklingar, ja det har min helg varit fylld med. Jag gillar verkligen att ljuset är tillbaka och solen har lyst här stora delar av helgen. Dock har vi njutit av den inifrån soffan eftersom alla utom jag fått influensa. Jag ömsom tröstar och ömsom stickar. Det nya stickprojektet är verkligen något av en utmaning för mig, 13 färger, ett stort diagram och på vissa varv ska jag lyckas hålla i tre trådar samtidigt! Jag som mest brukar improvisera och har stora problem med att följa ett mönster till punkt och pricka... Men koftan är så vacker att jag måste försöka.

6 kommentarer:

 1. Vad är det för garn du använder?

  SvaraRadera
 2. I'm so sorry that your family has been dealing with the flu! But I'm glad you have your knitting to escape to!

  SvaraRadera
  Svar
  1. The knitting is perfect to pick up when sitting in the sofa next to a very hot and sad child. They want a hug or an ice-cream now and then but the rest of the time I can spend on my new project :D

   Radera
 3. Åh, den är så himla fin, den koftan. Jag har den katalogen och det är just den jag blir sugen på!

  SvaraRadera
 4. Oj ja den ser verkligen fin ut, men avancerad! :)

  SvaraRadera