lördag 23 mars 2013

Orkneyföljetongen


Hej på er! Det var ett tag sen sist. Jag har sprungit mellan alfabetiseringskurs i mer än helfart, startat upp en C-uppsats, jobbat på tre av mina olika jobb och varit på en spännande och inspirerande garnfika! Då blir det inte så mycket tid till stickning tyvärr. Från och med nu är det "bara" C-uppsats och lite jobb som gäller, och snart får jag faktiskt påsklov!
   
När man plötsligt styckeindelar med indrag i ett bloggnlägg, ja då har man kanske skrivit för många akademiska texter och för få blogginlägg. ;) Jag stickar i alla fall vidare på Orkney. Det är nog min allra favoritigaste stickning hittills. Det är något med att jag får byta färg hela tiden och se ett nytt mönster växa fram. Det känns spännande, utmanande och tillfredsställande. Jag hade som mål att bli klar innan denna veckan var slut men det kommer tyvärr inte att hända. Nästa vecka kanske?

5 kommentarer:

 1. Ojoj altså, fargen du har valgt er bare en drøm! Dette blir så fiiint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tyvärr inte ta åt mig äran för färgvalet, det är Rowan som valt dem!

   Radera
 2. Hvor bliver det bare smukt, super farvevalg.

  SvaraRadera
 3. Jag har inspirerats av dig och just inhandlat garn till en orkney
  Jag funderar på att köra rundsticka för att sedan klippa upp
  Hur upplever du dina avigvarv?
  Tack för underbar blogg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag blir extra glad när jag inspirerar! Jag föredrar att sticka mönsterstickning runt så jag stickar med steek som jag sedan ska klippa upp precis som du :D

   Radera