måndag 23 september 2013

Tävling!

Bara för att tacka dig som läser och för att det är skoj ska vi ha en liten tävling. Min ticker har snurrat iväg otroligt fort och har nu räknat till över tvåhundratusen små fötter som tassat in här och gjort ett litet avtryck. När tickern står på 234567 är det lite roligt tycker jag. Om du som läsare skulle vara just den tvåhundratrettiofyratusenfemhundrasextiosjunde besökaren kan du vinna ett pris. Ta en skärmdump på besöksräknaren och mejla till mig: kristin.viren (a) gmail.com med din adress! Det borde hända någon gång de närmaste dagarna.

16 kommentarer:

 1. Vilken kul tävling. Tyvärr nådde jag inte det rätta målet just nu...

  SvaraRadera
 2. Vävstolen ser ut att vara stabil och den ger möjligheter att väva en hel de.så kul.

  SvaraRadera
 3. Ha ha! Allt handlar ju bara om hur många "enter" man orkar trycka på... Fast 1284 gånger känns som i mesta laget... Återkommer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag vet så räknar den antalet unika besökare under en session och jag tror en session tror jag ska vara 20 minuter lång. Så orkar du sitta och uppdatera var tjugonde minut tills den slår om är du väl värd mitt pris! ;)

   Radera
  2. Självklart hade jag redan testat när jag skrev inlägget. Uppdaterade inte om man refreshade, men om man gick via "förstasidan" namn.blogspot.com. Men jag orkade inte det heller. :) Och nu är det för sent.

   Radera
 4. Tur för alla andra att jag inte ens vet hur man gör en skärmdump! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du vill lära dig något nytt: http://sv.wikipedia.org/wiki/Sk%C3%A4rmdump

   Om du råkar ha en iPhone är det ännu lättare: tryck på hemknappen samtidigt som du trycker på skärmsläckningsknappen så tar telefonen kort på det som just då syns på skärmen. Tada! Kortet hamnar bland dina bilder i fotorullen.

   Radera
 5. Oh, jag vill gärna vara med och tävla! Men det är svårt när man inte hittar tickern... =( // Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tickern finns till höger på sidan lite längre ner. Bläddra förbi alla fina bloggtips och under den ska den synas. Om du ser den stickande lilla smiliesen har du bläddrat för långt.

   Radera
 6. Åh! Vilket roligt sätt att lägga upp en tävling! :)

  Och tack för instruktionen där med iPhone-trixet. Min tvååring har lyckats med det flera ggr, och jag har inte (förrän nu då) fattat hur det gått till... ;)

  SvaraRadera
 7. Morsomt! Må nok titte inn en gang eller to til - noen stykker igjen!

  SvaraRadera
 8. Hej! Kul tävling men på mitt tangentbord kan jag inte hitta nån print screen knapp,men det gör inget :) . Du har en härlig och inspirerande blogg i alla fall :)

  SvaraRadera
 9. Jag fattar inte riktigt hur jag ska göra men det har ändå gått förbi 234567.
  Ville bara säga att jag tror jag såg dig på Syfestivalen i Borås. Kan det stämma?

  SvaraRadera