torsdag 12 juni 2014

Internetbaserad sommarkurs i frivirkning

Jag har en liten idé. Det ramlar in mejl lite nu och då från nyfikna bloggläsare ute i landet som vill lära sig frivirka. Varjehanda blir jag lika glad! Sverige är ju rätt stort i sammanhanget och det kan vara svårt att ta sig till en kurs på en dag. Jag har vänt på mig lite fram och tillbaka ett tag och nu känner jag mig redo för att testa: 

En sommarkurs i frivirkning helt på distans genom internet. 

Deltagarna behöver en dator och tillräckligt snabb uppkoppling för att streama kortare filmer. Jag kan erbjuda instruktionsfilmer, skrivna uppgifter och handledning via mejl och eventuellt videosamtal. Du kommer att kunna arbeta i egen takt, med dina egna mål och du kommer att ha möjlighet att lära dig mycket mer än vad som hinns med på en heldagskurs. OBS! Grundläggande virkvana krävs för att kunna få ut mest möjligt av kursens innehåll. 

Det kommer att kosta en slant, motsvarande de kunskaper du får med dig jämfört med en helgkurs. Jag har F-skattesedel. 

Om du är intresserad så mejla gärna mig och anmäl dig. Om vi kommer upp i minst fyra intresserade kör vi igång i sommar! 

Mejl: kristin.viren  snabelA  gmail.com


4 kommentarer:

 1. Skulle du kunna ge en liten hint om vilken prisklass du tänker dig? Ingen exakt summa efterfrågas utan bara på ett ungefär. Hälsar en som inte har en aning om vad en kurser i handarbete brukar kosta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag ser helst att du mejlar mig.

   Hälsningar Kristin

   Radera
 2. Åhh, det låter jättekul.

  SvaraRadera
 3. Kil idé, skall dock vara bortrest en hel del i sommar..l..

  SvaraRadera