tisdag 19 juni 2012

gör om gör rätt

Det här oket ville inte bli alls lika färgglatt som jag hade tänkt från början. Nu har jag repat upp och stickat om för tredje gången och är äntligen nöjd. Ränderna är klara och jag stickar på i smutsbrun alpacka. Så småningom tänkte jag lägga till en liten ficka för att plussa på lite mer färg.

9 kommentarer:

 1. Jag skulle nog personligen ha föredragit den mer färgglada varianten, men det viktiga är ju att du blir nöjd med din stickning! :) Det där var också fint, påminner om bohusstickningströjorna tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Helt rätt att sticka om om man inte blir nöjd! Jag tycker denna variant är mkt snyggare, förstår ditt dilemma med den benvita randen. Men men smaken är som baken...
  Du gör sjukt fina grejjer!!!
  /Sillen

  SvaraRadera
 3. Så fint! Det är smakfullt tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar det här mer. Det blev så plottrigt innan. Nu lyfts färgerna fram mer istället för att konkurrera med varandra.

  SvaraRadera
 5. Det blev fint! Jag stickar på en Inspira Cowl just nu, och har gjort en liknande erfarenhet när det gäller vitt - den vita sektionen sticker ut lite väl mycket. Men jag lät det vara, "cowlen" kommer förhoppningsvis att vecka sig lite snyggt runt halsen.

  SvaraRadera
 6. Missade de tidigare bilderna (och fick kika bakåt en bit nu) men ja jag tycker att din omstickning absolut är till godo! Det orange/turkosa/blå garnet kommer fram på ett helt annat sätt nu än när det slipper trängas med de andra färgerna.

  SvaraRadera
 7. Förresten, detta att man faktistk kan göra om, utan att ngt material eg. blivit förbrukat är helt klart en av sakerna jag gillar med stickning och virkning!

  SvaraRadera
 8. Ursnyggt!! Nåt av det snyggaste jag sett på länge.

  SvaraRadera