tisdag 6 maj 2014

Rundt regnet

Den här designen har legat bland mina favoriter på ravelry i evigheter men jag har väntat eftersom jag inte sett garnet live någonstans. Men så i höstas hittade jag en garnaffär när mig som säljer geilskgarnet i tunn ull: Charlottendals gård i Hökerum. Tunt, fint ullgarn som snabbt stämplades som favorit, även min bruna klänning i tidigare inlägg är stickad i det garnet.


I december stickade jag så äntligen Rundt Regnet. Den var fantastisk rolig att sticka! Och den passar fantastiskt bra, om man har bröst. Det har jag ju tyvärr dåligt av så den sitter dåligt på mig. Vi får se var den tar vägen. 


Konstruktionen är så vacker!


6 kommentarer:

 1. Superfin! Håller med om att det var en fantastiskt rolig stickning! Jag använde min väldigt flitigt tills jag blev gravid. Även om gravidmagen är borta får jag den inte att sitta bra längre :/ Men ändå så rolig stickning att jag skulle vilja göra en gill :D

  SvaraRadera
 2. Den är så läcker!
  Den skulle ju jag sticka... som har bröst ;-)

  SvaraRadera
 3. Fnissar lite åt boobsen och tycker det är rätt trist att tröjan är feldesignad :D

  SvaraRadera
 4. Hur hittar man mönstret?! Den var hel häftig! Hur skulle den bli i lite tjockare garn tror du? Söker något som är lite snitsigt men lite tjockare. Skulle det fungera tror du?

  SvaraRadera