söndag 6 mars 2011

flames till min iPhone

Det ska vara flames men jag vet inte om jag är helt nöjd, det ser mer ut som trädgrenar? Men men. Roligt är det i alla fall, kauni är mitt allra favoritigaste garn, det är så fina färger och dessutom alla i ett och samma nystan. Jag dubbelstickar fodralet och när det är klart ska det tovas för att bli tjockt och stötdämpande. Min man är tydligen spekulant på fodralet om inte jag ville ha det själv. ;)
Det händer en massa bra saker bakom kulisserna nu, som jag inte kan berätta om riktigt än. Många av sakerna har hänt tack vare bloggen så därför är jag extra tacksam över er läsare som peppar och hejar på mig. Ni har varit extra lässugna efter att jag skrivit om pallen, alla verkar helt galna i den. Besökssiffrorna har skjutit i höjden och ni har varit många som velat kommentera. Det är roligt att göra något som många tycker är fint, och jag vill tacka er för att ni tar er tid att skriva till mig.
Jag har en till pall som står och väntar, men det blir svårt att göra den lika fin som den första ;) Jag har dock tänkt mig orangea katter på en lila botten på den, maken och dottern älskar katter så de är nöjda med planen. Men nu ska jag sätta en bulldeg ihop med barnen och så måste vi hinna ut i det fina vårvädret idag. Det kanske blir en promenad med bullpicknick nånstans i skogen?

8 kommentarer:

 1. Det där med dubbelstickning låter så spännande. Har sett det i ett par bloggar nu, måste snart testas.
  Din frivirkning snurrar som ett envist litet inspirationsbi i mitt huvud. Har en gammal "sypuff" som jag tänkt klä om. Den skulle nog bli urläcker med en frivirkning på locket!!
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 2. Det ser ut att bli en verklig höjdare!
  Flammorna syns bra.
  med hej från Tant kofta

  SvaraRadera
 3. vilka underbart fina saker du gör

  SvaraRadera
 4. Gillar det jag ser så här långt - och så roligt och spännande med planer för framtiden! :-)

  Lycka till med det du tar dig för!

  SvaraRadera
 5. Wow. I'm amazed! Is there anything you can't cover with knitting or crochet??

  SvaraRadera
 6. Tjusigt! Jag tycker att det ser ut som flames, utan tvekan!
  Jag blev också väldigt inspirerad av pallen, en sån vill jag väldigt gärna göra någon gång!!
  /Johanna (jazoo)

  SvaraRadera
 7. Jag bara ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR din pall i tidigare inlägg. Jag vill ha!!!! Är det OK om jag snor din idé?

  SvaraRadera
 8. Hur lär jag mig dubbelstickning?

  SvaraRadera