torsdag 17 mars 2011

mjau

Jag hade tänkt mig att den andra pallen skulle kläs med lekande katter. Nu har jag börjat virka, men denna blev så stor att det inte finns plats för några kattkompisar. Nu vet jag inte längre, jag får nog ta mig en liten stund för att klura på detta. Jag har fått tips om många andra djur; angry birds (från ett iPhonespel), älgar och grodor. Ugglor hade också varit skoj att virka.

8 kommentarer:

 1. Flott katt! Veldig inspireende med frihekling - det er ikke så ofte man ser det.
  Hva slags garn hekler du med? Og hvilken heklenål?

  SvaraRadera
 2. Tack!! Jag brukar virka med bomull 8/4. Finns i lite olika märken, järbo tex. Men oftast köper jag på loppis för de är lite hårdare spunna. Virknål 2½ - 3.

  SvaraRadera
 3. Åh, så spännande med fler invirkade pallar!

  Jag gillade ju verkligen hållningen på den där katten! Kan den inte få en liten mus och några garnnystan att leka med då, om nu det blir trångt med fler katter?

  SvaraRadera
 4. Garnnystan och mus är en alldeles strålande ide!!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar din katt! Kanske räcker det med en på en pall!? Stckade en tröja för många år sedan där katterna fick sällskap av fiskben. Själv har jag börjat virka en fågel nu. Jag är så sugen på att göra en pall precis dom din men jag vet inte vad jag ska ha den till. Kanske bara ha den till att göra mig glad varje gång jag ser den!

  SvaraRadera
 6. Du är min idol! Oj så fint det blir med dina fåglar och katter! Jag kunde inte hjälpa det men jag sprang genast hem förra helgen och började på en fågel kudde! Min son föreslog angry birds också!Dottern skulle bli galen av katter..

  SvaraRadera
 7. Ja! Katt med garnnystan och mus är en toppenbra idé!!
  Och katter har en fantastisk form på kroppen! Me like!

  SvaraRadera