fredag 25 mars 2011

Stickfeststickning: koftan Stig


Imorgon ska jag och Kosmos på stickfest! Inte duger det att ta med sig en virkning på en stickfest (fast sonen på snart 4 föreslog att jag skulle åka på virkfest istället då :)) så jag la upp en ny stickning. Det är koftan Stig. Also known as framåtochbakåtKoftan. Först la jag upp. Och när jag stickat 5 långa mönsterstickade varv märkte jag att jag råkat sticka en ofrivillig Möbius, alltså vridit min stickning ett varv. Repade upp och la upp igen. När jag stickat 8 varv kom det en knut på Kaunigarnet, mitt i det fina gröna blev det illrött! Repade upp och kastade i soptunnan. Lite arg. Sedan la jag upp igen. Förutom att repa up den 2 gånger har jag stickat några stycken varv bakåt... Alltså heter den framåtochbakåtKoftan aka Stig.


Mönstret är jätteroligt att sticka, det kommer från vanten Stig som Clara designat.

5 kommentarer:

 1. Det ser jättefint ut, nu! =D
  Hoppas att du får en trevlig dag på Grötö. Lite avis är jag allt. Det verkar så kul att vara där.

  SvaraRadera
 2. Så läckert det ser ut!!
  Spännande att få de det färdigt, eller åtminstone hur det utvecklar sig!
  Hoppas du slipper riva upp mer nu!

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt att du stickar en tröja av Stig-mönstret! Det ska bli jättekul att se när den är klar. Jag önskar att jag också kunde åka på Stickfest i väst, men det är svårt när man befinner sig i fel land.

  SvaraRadera
 4. Den där tröjan har jag också drömt om! Ser fram emot att se hur den blir :) Stort tack för pysselpaketet som anlände i veckan!

  SvaraRadera
 5. Vilken tröja! Berätta ALLT om den! In i minsta detalj, alltså!

  SvaraRadera