torsdag 31 mars 2011

garnfrossa

Jag börjar så smått piggna till efter ett par nätter och en dag i soffan... Eftersom jag varit sjuk har jag inga stickbilder att visa men ni kan gärna få titta på allt godis jag köpte i helgen! Jag var ju på Stickfesten på Grötö i lördags och som fattig student är det som julafton att spara ihop en summa pengar som bara ska gå till fina garner. Utbudet på Grötö var inte riktigt som förväntat så därför spred jag ut mina inköp även på Strikk och Tummelisa inne i stan. Vill man ha massor av färger och trevligt bemötande ska man absolut åka till Olskroken och gå in på Tummelisa.

KnitPro-fodral av PetraO, gult Jitterbug, grönt rött och lila Semilla, brun handfärgad bomull, grönt och petrol Malabrigo lace och en liten stickgömma från Stickfrossa. I den prickiga påsen finns det ett par fina knappar även dem från Stickfrossa. Garnpengarna tog slut (som tur var!) och jag har att göra ett tag framöver.

6 kommentarer:

 1. hej vad kul, härligt med garn. jag har inte sagt det men skulle gärna åka en tur till borås för att sticka med dig!

  SvaraRadera
 2. Hur har jag kunnat missa en garnaffär där? :) Tack för tipset, ska kika in där imorgon!

  SvaraRadera
 3. Var det du som köpte dem :) Tack!

  SvaraRadera
 4. Åhhh jag vill så gärna till Tummelisa, nästa gång jag är i Gbg ska jag dit!

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken härlig garnskörd!

  (kan helt klart känna igen mig i den där känslan att efter att ha sparat ihop ett tag sen få frossa loss och kunna välja och vraka...mmm)

  SvaraRadera
 6. På väg mot frosseriet jag med. Ska sticka upp lite gammalt (helst mycket), men sen...
  Härlig samling du införskaffat!

  SvaraRadera