söndag 6 januari 2013

Bunadsslips till far

 


Min pappa fyllde år häromdagen och äntligen har jag fått tid att brodera en bunadsslips även till honom! Han har behövt en egen ända sen min bror fick sin för ett par år sedan. Slipsen är återanvänd efter min farfar, sånt återbruk gillar jag. Lådan pyntade dottern och ett tag trodde pappa att han skulle få en iphone 5 ;)

(Jag har problem med att lägga upp bilder här på bloggen, funkar det hos er andra som har blogger? Om platsen är slut borde den väl säga till? Jag komprimerar alla foton så det borde finnas minne kvar...)

13 kommentarer:

 1. Vilken fin slips! Drömmer lite för mig själv om att jag en dag skall kunna brodera.

  Jag har också problem med att ladda upp bilder direkt från datorn till bloggen, men det funkar när jag tar omvägen via Picasa webbalbum. Hoppas på att det funkar som det skall snart.

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker slips - ett konstverk!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt, sjukt imponerad över att stygnen inte "dragit" något i tyget, ser helt perfekt ut!

  Lite skönt att höra att fler har problem med blogger, för mig funkar det inte heller. Jag ar gjort som annas aviga de senaste dagarna och laddat upp till picasa först- lite störigt.

  SvaraRadera
 4. For et nydelig slips! Og så fint og jevnt du syr!

  Jeg har også hatt problemer med å laste opp bilder på bloggen. Jeg lastet ned google chrome, en gratis nettleser fra google, og da løste alle problemer seg. Håper det kan være et tips:)

  SvaraRadera
 5. Hej Kristin!
  Härlig slips, superfin!
  Upplevde samma grej med blogger igår och höll på att bli galen. Använde Picasa för att få upp en bild tillslut, men det har jag inte behövt tidigare.
  /A

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt fint, vad duktig du är på att brodera!

  SvaraRadera
 7. Vilken fantastisk slips!
  Den idén får ställa sig i kö bland övriga projekt...
  Har du sprättat upp slipsen innan du började brodera? Och i så fall hur mycket?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag sprättade upp så långt att jag kunde vika ut hela slipsen för att brodera, alltså lite längre upp än där motivet slutar. Jag spände ut allt så gott det gick i broderiram för att få motivet slätt och fint efteråt.

   Radera
 8. En helt annan sak; jag har sett att min nya bloggadress har buggat ihop länklistor på andras bloggar (stön och ynk). I listorna står bloggen som 'fröken c' fortfarande, men länkar lustigt nog till min nya mariacarlander-adress -men till ett gammalt inlägg. Den uppdateras alltså inte som den ska!

  Om du vill får du jättegärna uppdatera din blogglista till den nya adressen mariacarlander.blogspot.com så borde länken uppdateras och funka som den ska.

  Yay!

  SvaraRadera
 9. Så vackert! Hur får du till allting och hur hinner du. Och asken var lika vacker den.

  SvaraRadera
 10. Åh så fin! En festslips! Nu har jag på allvar börjat fundera på om du är flera personer... :)

  SvaraRadera
 11. Åh vad vacker! Jag kommer ihåg när ni kom hem från Norge med inspirationen! Kram Petra

  SvaraRadera
 12. Wow, den är helt fantastisk.

  SvaraRadera